Σημαντική Προσφορά σε είδη ρουχισμού από επιχείρηση της πόλης μας για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.
Σημαντική Προσφορά σε είδη ρουχισμού από επιχείρηση της πόλης μας για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.
Την αλληλεγγύη της στον λαό της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζεται από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, έδειξε έμπρακτα επιχείρηση της πόλης μας με τη γενναιόδωρη προσφορά της σε ολοκαίνουρια είδη ρουχισμού.
Συγκεκριμένα, η Τεχνική Εταιρεία “O&M” Αφοί Μαρή, ανταποκρινόμενη άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Πετρούπολης για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και μετά από επικοινωνία της με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Οικονομικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού Θοδωρή Λάππα, προσέφερε 20 κιβώτια με καινούρια είδη ρουχισμού για τον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Τουρκίας και της Συρίας.
Ο κ. Λάππας, όντας παρών στην παραλαβή της ανθρωπιστικής βοήθειας, ευχαριστώντας προσωπικά τους ιδιοκτήτες της εταιρείας για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, τόνισε πως «Η δράση αυτή αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας αφουγκράζονται τις κοινωνικές ανάγκες, αναδεικνύουν τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς και συμβάλλουν σημαντικά στην ανακούφιση των εκάστοτε πληγέντων. Είναι χρέος όλων μας να συμμετέχουμε στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τη στήριξη των λαών της Τουρκίας και της Συρίας και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να δείξουν για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους, συνεισφέροντας σ’ αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια».