«Οι μαθητές μου, 2013», έκθεση ζωγραφικής.

«Οι μαθητές μου, 2013», έκθεση ζωγραφικής.

«Οι μαθητές μου, 2013» είναι ο τίτλος της ατομικής έκθεσης του ζωγράφου Γιώργου Ταξιαρχόπουλου, ο οποίος επί σειρά ετών διδάσκει στον Δήμο Πετρούπολης στο εικαστικό εργαστήρι με έδρα το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου.
Ο Ταξιαρχόπουλος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην πόλη της Πετρούπολης μέρος του προσωπικού καλλιτεχνικού του έργου από την τελευταία ατομική του έκθεση που έγινε με επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι στην γκαλερί Epsilon στο Λουτράκι Κορινθίας.  
Στον ισόγειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πετρούπολης (Εθνικής Αντίστασης 61) και μόνον για λίγες ημέρες, μπορεί κανείς να δει ασπρόμαυρα σχέδια του καλλιτέχνη με μολύβια, κάρβουνα (πορτρέτα μαθητών του από τα παιδικά τμήματα) καθώς και ζωγραφιές (με τέμπερες, ακρυλικά, μαρκαδόρους και χρωματιστά μολύβια) πάνω σε εφημερίδες και χαρτιά εκτύπωσης τονίζοντας τη σχέση εφήμερου και διαχρονικού, τη σχέση πληροφορίας για τον κόσμο και γνώσης του εαυτού, υπονοώντας έτσι το πολύτιμο του εντύπου αντικειμένου και μετατρέποντας το ταυτόχρονα σε συλλεκτικό αντικείμενο τέχνης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Τρίτη, 24.09.2013 στις 7:30μμ (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης, Εθν. Αντίστασης 61, ισόγειο).
Η έκθεση διαρκεί από Τρίτη, 24/9 έως και Παρασκευή, 27/9 και οι ώρες λειτουργίας της είναι: 10πμ-1μμ και 6μμ-9μμ καθημερινά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.