Τριήμερο δράσεων για τη Φιλαρμονική μας!

Το τριήμερο από τις 19 έως τις 21 Απριλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης συμμετέχει σε σημαντικές εκδηλώσεις πανελλήνιου και διεθνούς εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της πολυετούς και καλής συνεργασίας με τον Δήμο Νάξου, η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης θα πλαισιώσει την τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί, με αφορμή τη διεξαγωγή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας των ΧΧXΙΙΙ Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024».

Τριήμερο δράσεων για τη Φιλαρμονική μας!

Η τελετή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (19/4), ως προς το μουσικό μέρος περιλαμβάνει την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων της Ελληνικής και της Γαλλικής Δημοκρατίας καθώς και τον Ολυμπιακό Ύμνο.

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης, για μια ακόμη χρονιά, θα συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας, στο οποίο η Φιλαρμονική μας συμμετέχει με επιτυχία από το 2019.

Τριήμερο δράσεων για τη Φιλαρμονική μας!

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί, η Φιλαρμονική συμμετέχει στη μεγάλη παρέλαση της έναρξης του Φεστιβάλ, από την Πλατεία Καπνικαρέα μέχρι την Πλατεία Συντάγματος.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, η Φιλαρμονική του Δήμου εμφανίζεται στην απογευματινή συναυλία, στην αίθουσα «Χρ. Λαμπράκης», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Τριήμερο δράσεων για τη Φιλαρμονική μας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2128098222, του τμήματος Πολιτισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας.