Έκθεση Φωτογραφίας σε Άσπρο - Μαύρο από το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης

Έκθεση Φωτογραφίας σε Άσπρο – Μαύρο από το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης.

Το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει έκθεση ασπρόμαυρων φωτογραφιών, παρουσιάζοντας την αξιόλογη δουλειά των μαθητών του.
Όπως είναι γνωστό, η ασπρόμαυρη φωτογραφία παραπέμπει σε μια ιδιαίτερη «καλλιτεχνικότητα» και στο παλιό, αλλά ταυτόχρονα και διαχρονικό, που ξεφεύγει από την καθημερινότητα της σύγχρονης εποχής.

Στον χώρο του Εργαστηρίου Φωτογραφίας, θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνικές λήψεις (πρόσωπα, τοπία, στιγμές κ.α.), μέσα από τη ματιά νέων, αλλά και πιο έμπειρων φωτογράφων, μέσα από ένα μοναδικό παιχνίδι με το φως και την εικόνα, σε μια προσπάθεια φωτογραφικής αναζήτησης.

Η έλλειψη χρώματος είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα εκθέματα και επιτρέπει στο κοινό να δημιουργήσει τα δικά του χρώματα και τις δικές του αποχρώσεις πάνω στα έργα, χωρίς περιορισμούς.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 18.30, στον χώρο του Εργαστηρίου Φωτογραφίας, επί της οδού 25ης Μαρτίου 80 (2ος όροφος), όπου και θα φιλοξενηθεί έως και τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και θα λειτουργεί – με δωρεάν είσοδο – από τις 18.30 έως τις 21.30.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Πολιτισμού, της Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης, στο τηλέφωνο: 210-5063710.

 

Έκθεση Φωτογραφίας σε Άσπρο - Μαύρο από το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης