Μεγάλη εκδήλωση της αντισφαίρισης.

Την Κυριακή 10 Μαΐου στην πλατεία των Ηρώων αγωνιστών 1821 (στρογγυλή πλατεία) πάνω από 100 μικροί και μεγάλοι Πετρουπολιώτες είχαν την χαρά να μυηθούν και να ασκηθούν στο άθλημα της αντισφαίρισης. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αθλητικής Άνοιξης-Καλοκαίρι 2015 η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης σε άριστη συνεργασία με τον όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης  θέλησε να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του δήμου μας να δοκιμάσουν τις αθλητικές του δυνατότητες στο street tennis με την βοήθεια και την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του ομίλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Σίμος Ευάγγελος, ο αντιδήμαρχος κ. Φιλίππου Θανάσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καζαδέης Λευτέρης, κ. Ραγκούσης Μανώλης και κ. Δαλέντζας Μανώλης.  
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Βάσω Πουλογιαννοπούλου δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από την μεγάλη συμμετοχή των δημοτών και τόνισε την σπουδαιότητα του μαζικού αθλητισμού στην καθημερινότητα μας καθότι ο αθλητισμός μας θωρακίζει και μας προστατεύει από τις  ασφυκτικές πιέσεις της σημερινής κρίσης.

 Μεγάλη εκδήλωση της αντισφαίρισης.Μεγάλη εκδήλωση της αντισφαίρισης.