ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 58η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με την προσέλευση αρκετά μεγάλου αριθμού αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 58η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Ιουλίου 2020, στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ».

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρόν με την σπουδαία πράξη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας, ότι το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε δίνοντας αίμα, είναι η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό του Νοσοκομείου “Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ”, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά η διαδικασία καθώς και για την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.

Η προσφορά αίματος αποδεικνύει την έμπρακτη επίδειξη ανθρωπιάς, κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που καλύπτονται από την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Πετρούπολης, οι ανάγκες της οποίας συνεχώς αυξάνονται.