Προβολή Δύο Ταινιών στο «Σινέ Πετρούπολις» από την Πέμπτη 23 Ιουλίου έως και την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Δείτε από την Πέμπτη 23 Ιουλίου την ταινία «The Gentlemen» στο «Σινέ Πετρούπολις». Η ταινία θα προβάλλεται έως την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όμως τα νέα της επικείμενης αποχώρησής του διαδίδονται, ξεκινώντας μια σειρά αιματηρών γεγονότων από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν τη θέση του και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ: https://youtu.be/InJVFlkTSFk

Διαβάστε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cinepetroupolis.gr/p/the-gentlemen.html

Δείτε επίσης σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου την ταινία «Judy» στο «Σινέ Πετρούπολις». Η ταινία θα προβάλλεται έως την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:00.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Χειμώνας 1968: Ο θρύλος της Showbiz Τζούντι Γκάρλαντ φθάνει στο Λονδίνο για μία σειρά sold out εμφανίσεων στο διάσημο κέντρο διασκέδασης “The Talk of the Town”. Έχουν περάσει 30 χρόνια από την ταινία «Ο Μάγος του Οζ» που της χάρισε παγκόσμια καταξίωση και ενώ η φωνή της έχει αποδυναμωθεί, το ερμηνευτικό της ταλέντο έχει ωριμάσει και εξελιχθεί. Καθώς ετοιμάζεται για την παράσταση, (συνδιαλέγεται με την διεύθυνση του κέντρου, κάνει πρόβες με τους μουσικούς, έρχεται σε επαφή με φίλους και θαυμαστές), το σπινθηροβόλο πνεύμα και η λάμψη της εκπέμπουν αβίαστα.
Ακόμα και τα όνειρά της για έρωτα και συντροφικότητα παραμένουν ζωντανά καθώς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε γάμο με τον Μίκι Ντιν, τον πέμπτο σύζυγο της ζωής της. Κι όμως η Τζούντι είναι εύθραυστη. Δουλεύοντας 45 από τα 47 χρόνια της ζωής της νιώθει πια εξαντλημένη. Καταδιώκεται από τις παιδικές της αναμνήσεις στο Χόλιγουντ και θέλει απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω στο σπίτι, στα παιδιά της. Έχει τη δύναμη να προχωρήσει;

Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ: https://youtu.be/qvK1n0b3ytQ

Διαβάστε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cinepetroupolis.gr/p/judy.html

Σεβόμαστε τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών και Πάμε Θερινό με Ασφάλεια, Θετική Διάθεση και Αισιοδοξία!

 

Προβολή Δύο Ταινιών στο «Σινέ Πετρούπολις» από την Πέμπτη 23 Ιουλίου έως και την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020