Δήμος Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης παρέλαβε ένα αυτοκίνητο για την προσωρινή κάλυψη των αναγκών του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

Η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης παρέλαβε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, ένα από τα αυτοκίνητα που προσέφερε η εταιρεία Τoyota Ελλάς σε Δήμους της χώρας μας, σε συνεργασία με την  Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια των δημοτικών Δομών Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης.
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου, έκανε γνωστό ότι το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των απαιτούμενων αναγκών μετακίνησης των υπαλλήλων που στελεχώνουν τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα της νέας Δομής «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ», η οποία λειτουργεί υποστηρικτικά προς το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τον Συμβουλευτικό Σταθμό και τις Κοινωνικές Δομές της πόλης.
Το αυτοκίνητο αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για όλο το χρονικό διάστημα που ο Δήμος Πετρούπολης θα υλοποιεί τις σχετικές δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, των μη αυτοεξυπηρετούμενων, των απόρων και των ηλικιωμένων δημοτών.
Ευχαριστούμε τόσο την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας που μερίμνησε για τον εφοδιασμό των Δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την Τoyota Ελλάς για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά της.
Σ’ αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις που βιώνουμε, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και η εταιρική κοινωνική ευθύνη, μας εμψυχώνουν και μας ενώνουν στον συλλογικό αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού για να βγούμε όλοι μαζί υγιείς και νικητές.