Αθλητική Ανοιξη 2020

«ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020»
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που και φέτος πραγματοποιούνται στον Δήμο μας οι “αθλητικές εκδηλώσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020”!
Με πρόγραμμα μεστό από ημερίδες, δημοτικούς σχολικούς αγώνες (Δημοτικών – Γυμνασίων) και αθλητικές εκδηλώσεις, η διοργάνωση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας και “αγκαλιάζει” όλους εκείνους που αγαπούν τον αθλητισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη νεολαία.

Η Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης στηρίζει για άλλη μια χρονιά τη διεξαγωγή και προώθηση αυτής της δράσης, στην οποία πρωτοστατούν τα σχολεία της πόλης, τα αθλητικά τμήματα του δήμου μας, επίσημοι φορείς του αθλητισμού και επιστήμονες εγνωσμένου κύρους.
Η διοργάνωση αυτή “αγκαλιάζει” όλους, μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, δασκάλους, γονείς και μαθητές.
Οι  “Aθλητικές εκδηλώσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020”  έχουν σκοπό την τόνωση του αθλητικού ιδεώδους, αλλά και τη διάδοση των αξιών, των ιδανικών και της ευγενούς άμιλλας που προάγονται μέσω του αθλητισμού.
Δείτε το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα της διοργάνωσης  “Αθλητικές εκδηλώσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020″, λαμβάνοντας υπόψιν τα παρακάτω:
Για λόγους διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας και σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, σας κάνουμε γνωστό ότι αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας οι «αθλητικές εκδηλώσεις Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020» που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σε κλειστούς χώρους.
Πιο συγκεκριμένα αναστέλλονται οι κάτωθι εκδηλώσεις:
1.Οι αγώνες Βόλεϊ των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων που είχαν προγραμματιστεί για:
Τετάρτη 11 Μαρτίου, Πέμπτη 12 Μαρτίου, Παρασκευή 13 Μαρτίου, Δευτέρα 16 Μαρτίου.

2.Το 11ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο «ILIADIS CUP JUDO 2020» που είχε προγραμματιστεί για:
Παρασκευή 20 Μαρτίου, Σάββατο 21 Μαρτίου, Κυριακή 22 Μαρτίου και
3.Οι 2 διαλέξεις που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης τις κάτωθι ημερομηνίες:
Δευτέρα 9 Μαρτίου με θέμα «Παιδική Παχυσαρκία», Δευτέρα 16 Μαρτίου με θέμα « Η Υπέρβαση και η δύναμη του ονείρου στη ζωή μας».
 

Πρόγραμμα Αθλητικών Εκδηλώσεων “Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020”: