Η διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί στους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών, που είτε τα παιδιά τους είναι στους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ, είτε είναι επανεγγραφές και να τους ζητήσει συγνώμη για την μικρή καθυστέρηση που παρουσιάστηκε, λόγω έλλειψης προσωπικού, που τα αρμόδια υπουργεία καθυστέρησαν να μας ανανεώσουν τις  συμβάσεις τους.
Πιστεύουμε πως από Δευτέρα 16/9/13 που θα έχουμε όλο το προσωπικό στην διάθεσή μας, θα είναι δυνατή η ένταξη των παιδιών .
Παράλληλα η Διοίκηση του Δήμου άμεσα θα απευθύνει κάλεσμα για όσες θέσεις είναι ακόμα κενές στους παιδικούς σταθμούς, σε συμπολίτες μας κυρίως που δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν,  αίτηση στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ.
Ο Δήμαρχος Θωμάς Κοτσαμπάς και η Διοίκηση του Δήμου, κάνουν ότι είναι δυνατόν για την εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών, χωρίς κανένας γονιός να επιβαρύνεται γι’ αυτό ούτε ένα ευρώ.
Προτεραιότητα μας ήταν, είναι και θα είναι τα παιδιά όλων των ηλικιών, σε όλες τις δραστηριότητες τους. (παιδικός σταθμός – σχολεία – πολιτισμός – αθλητισμός).
Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε, εξ αιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε. , το μόνο όπλο μας, είναι ο αγώνας μας και η αλληλεγγύη.
Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας, δίνοντας “χέρι βοηθείας” , σ’ όποιον το έχει ανάγκη.
Η Δημοτική αρχή θα αγωνίζεται μαζί σας , διεκδικώντας όλα όσα μας ανήκουν για μας και τα παιδιά μας.     

 

 

                                                   ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

                                                                  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
                                                                      ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ