Γ. Τσιακίλος, Α. Ζορμπά και εκπαιδευτικοί στον A’ βρεφονηπιακό σταθμό

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Tσιακίλος, συνοδευόμενος από τη Δημοτική Σύμβουλο, Ανθή Ζορμπά, επισκέφθηκαν σήμερα (12/1) όλους τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σταθμούς της Πετρούπολης, καθώς και τα 5ο, 11ο και 18ο Νηπιαγωγεία.

Tις προηγούμενες ημέρες ο κύριος Τσιακίλος και οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Ρούλα Κανέλλη, Διοικητικών Υπηρεσιών Ξένια Γιώγου και Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Φιλίππου, επισκέφθηκαν τα 1ο, 2ο, 10ο και 12ο Δημοτικά, το 1ο και 3ο Γυμνάσια, καθώς και το 1ο και 16ο Νηπιαγωγεία.

Συνομίλησαν με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, για να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης των μελών της σχολικής κοινότητας.

Τα στελέχη της διοίκησης τόνισαν στους εκπαιδευτικούς ότι τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, διαβεβαιώνοντας τους ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η έλλειψη κονδυλίων από την κεντρική εξουσία, για να λυθούν όσα περισσότερα γίνεται από τα ζητήματα που υπάρχουν.