Συνεχίζεται η «Φοιτητική Λεωφορειακή Γραμμή» του Δήμου Πετρούπολης
Στη «Φοιτητική Λεωφορειακή Γραμμή» επιβιβάστηκαν μαζί με τους φοιτητές της πόλης μας με προορισμό την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς.
Ο Δήμος Πετρούπολης υλοποιεί από τις 3 Απριλίου 2023 το πρόγραμμα μεταφοράς των σπουδαστών που διαμένουν στην πόλη μας, με σκοπό την ασφαλή και έγκαιρη μετακίνησή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος, συνομίλησαν με τους φοιτητές, οι οποίοι εστίασαν στην αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του προγράμματος, αλλά και στην ανάγκη επιμήκυνσής του.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος κατά τη δήλωσή του τόνισε: «Η ύπαρξη λεωφορείου που θα πραγματοποιεί αυτό το δρομολόγιο ήταν πάγιο αίτημα των Δημοτών μας και κατ’ επέκταση ένα προσωπικό μου στοίχημα, βάζοντας πάντα μπροστά τις ανάγκες των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Στόχος μας είναι όταν θα το ευνοήσουν οι συνθήκες, να μπορέσουμε να καλύψουμε με περισσότερες διαδρομές και τα υπόλοιπα Ιδρύματα. Έως τότε, ιεραρχούμε και δίνουμε λύση εκεί που δεν υπάρχει πρόσβαση με μέσα σταθερής τροχιάς».
Αντίστοιχα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς δήλωσε: «Με τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών μας, κάνουμε πράξη τη στήριξη των νέων του Δήμου Πετρούπολης, γιατί πιστεύουμε ότι το μέλλον τους ανήκει και τους θέλουμε στον τόπο μας, όπου έχουν πολλά να προσφέρουν.
Διευκολύνοντας την καθημερινότητα των νέων της πόλης μας, συμβάλλουμε ώστε οι φοιτητές της Πετρούπολης να μεταβαίνουν πιο εύκολα στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, ώστε να μπορέσουν να επικεντρωθούν καλύτερα στις σπουδές τους».