Στιγμιότυπα από την τιμητική εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος του Μίμη Δομάζου “Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις”

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης, τιμήθηκε ο “Στρατηγός” του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος, σε μια εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση του λευκώματός του, “Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις”.
Για τον “Στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησαν ο Δήμαρχος της Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, ο οποίος του απένειμε τιμητική πλακέτα με τρισδιάστατη αναπαράσταση του Θεάτρου Πέτρας (σήμα κατατεθέν της Πετρούπολης), η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, ο παλαίμαχος Πετρουπολιώτης ποδοσφαιριστής Δήμος Κάβουρας, ο εκδότης του λευκώματος Άρης Ξηντάρας κ.α.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φώτης Χριστόπουλος, Θανάσης Σκαλιστήρας, Παναγιώτης Κάκαλης, Κατερίνα Σταματοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιπρόεδρος κ. Μάνος Συλλιγνάκης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Λάππας, Χρήστος Κυριάκος και Γιώργος Βαμβακάς.
Ο παλαίμαχος άσος, μας αποκάλυψε τα μυστικά της ποδοσφαιρικής του καριέρας κάνοντας αναφορά στις συνήθειές του εντός και εκτός γηπέδων. Μοιράστηκε μαζί μας το τρίπτυχο της επιτυχίας του (σωστή διατροφή, συνεχής άθληση και ύπνος από τις 7 μ.μ.!) το πως κινούνταν στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του ματς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις συνεργασίες του, τους συμπαίκτες του και τα μεγάλα ονόματα με τα οποία είχε αναμετρηθεί στα γήπεδα.
Με βαθιά συγκίνηση αναφέρθηκε σε εκείνο το γκολ με ψαλιδάκι που του έχει μείνει αποτυπωμένο στη μνήμη, ενώ δεν έλειψε και η αναφορά στην τρελή πορεία του Παναθηναϊκού, μέχρι και τον τελικό του Γουέμπλεϊ.
Μία ευχάριστη, νοσταλγική και ταυτόχρονα αστεία νότα στην βραδιά, έδωσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Παντελής Καλαμπαλίκης όταν πήρε τον λόγο, θυμίζοντας στον “Στρατηγό” πως οι δυο τους υπήρξαν αντιμέτωποι στο γήπεδο την εποχή που οι ομάδες τους αναμετρήθηκαν για την πρόκριση, με την αίθουσα να ξεσπάει στα γέλια όταν ο Δομάζος σχολίασε: Ήταν εκείνο το παιχνίδι που μας πλακώσατε με τις καρέκλες;
Το RISE TV ήταν εκεί για να καλύψει την εκδήλωση και μας χάρισε ένα αποκαλυπτικό βίντεο της βραδιάς.

Μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.facebook.com/risegr/videos/3805024692857154/