Τοποθέτηση ταϊστρών σε 14 σημεία του Δήμου Πετρούπολης.

Τοποθέτηση ταϊστρών σε 14 σημεία του Δήμου Πετρούπολης.

Ο Δήμος Πετρούπολης πιστός στη δέσμευση για μια πόλη φιλική προς τους τετράποδους φίλους μας, ξεκίνησε την πιλοτική τοποθέτηση σταθμών σίτισης (ταϊστρών) αδέσποτων ζώων συντροφιάς (γάτες & σκύλοι), σε 14 επιλεγμένα σημεία της πόλης που υπέδειξαν οι δημότες οι οποίοι φροντίζουν καθημερινά τα αδέσποτα.
Οι νέες ταΐστρες που κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν με αγάπη από τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Θανάση Σκαλιστήρα και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Βούλας Αγγελοπούλου, είναι εύχρηστες και επιτρέπουν στους εθελοντές πολίτες να φροντίζουν και να ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα με ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα καθαρό το περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος δήλωσε σχετικά:
«Ο Δήμος Πετρούπολης έχει ως προτεραιότητα την εξασφάλιση της ευημερίας, τη φροντίδα και την προστασία όλων των ζώων της πόλης, και στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως στόχο την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η προσπάθεια αυτή, δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς την ανιδιοτελή και αμέριστη προσφορά των εθελοντριών και εθελοντών, που μάχονται ακούραστα, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου, για την εξάλειψη του θλιβερού φαινομένου των αδέσποτων ζώων».