Συναντήσεις του Δημάρχου κου. Κοτσαμπά με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου για το Ποικίλο.

Συναντήσεις του Δημάρχου κου. Κοτσαμπά με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου για το Ποικίλο.

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μαλαθρίτης και ο π. Δήμαρχος κ. Στέφανος Βλάχος, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των κομμάτων με θέμα την προάσπιση του δημόσιου και δασικού χαρακτήρα του Ποικίλου όρους.
Οι προαναφερθείσες συναντήσεις έγιναν με τον Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κ.Κ.Ε, Κ. Αχιλλέα Κανταρτζή, τους Βουλευτές Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Σοφία Σακοράφα, κ. Δημήτρη Στρατούλη και τον κ. Απόστολο Αλεξόπουλο, το Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ κ. Αθανάσιο Μπούρα, το Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτη Ρήγα, τη Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ κα. Σταυρούλα Ξουλίδου, και το Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ κ. Ιωάννη Αμοιρίδη.
Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι κ.κ  Βλάχος  και Μαλαθρίτης μετέφεραν στους εκπρόσωπους των κομμάτων το σπουδαίο ρόλο που επιτελεί το Ποικίλο Όρος στην υγεία των κατοίκων της υποβαθμισμένης Δυτικής Αθήνας αφού βρίσκεται τόσο κοντά στη χωματερή της Φυλής και λειτουργεί ως φυσικός ηθμός για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Εξήραν επίσης τη μεγάλη συμβολή του Ποικίλου στην προστασία από έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχές κ.α) καθώς και στη μείωση της θερμοκρασίας σε περιόδους καύσωνα. Οι τρεις άντρες, έκαναν σαφές ότι ο Δήμος θα συνεχίσει σε όλους τους τόνους και με όλα τα μέσα την υπεράσπιση του Ποικίλου από κάθε λογής διεκδικητές ή καταπατητές, κάτι που έκαναν όλες οι Διοικήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά, τονίζοντας ότι η λύση που θα δοθεί πρέπει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ  και ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Κατατέθηκαν σε όλα τα κόμματα, ένα σύντομο ιστορικό καθώς και πλήρης φάκελος με όλες τις πρωτοβουλίες και τους αγώνες όλων των Διοικήσεων έως σήμερα για την υπεράσπιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΔΑΣΙΚΟΥ χαρακτήρα του Ποικίλου Όρους και ζητήθηκε από όλα τα κόμματα να φέρουν το θέμα προς συζήτηση, στην ολομέλεια της Βουλής .