ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στην  κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πετρούπολης πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Στέφανου Βλάχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος έκανε λόγο για τις προτεραιότητες που θα δρομολογήσει η νέα Δημοτική αρχή σε διάφορους τομείς, κάνοντας αναφορά στο Περιβάλλον, την ποιότητα ζωής του πολίτη, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και την ανέγερση Δημαρχιακού Μεγάρου, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην ανάγκη προστασίας του Ποικίλου Όρους.
Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στους επικεφαλής, τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενωτικού κλίματος. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “θα προσπαθήσουμε να ξαναβάλουμε την Πετρούπολη στο δρόμο που της αξίζει. Όλοι μαζί μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πολιτών, για μια Πετρούπολη φιλική, καθαρή και ασφαλή για εμάς και τα παιδιά μας. Με σκληρή δουλειά και σχέδιο, θα τα καταφέρουμε”! 
Τέλος, απηύθυναν Χαιρετισμό οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ενώ παρόντες στην τελετή της ορκωμοσίας ήταν μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιάννης Λοβέρδος, Χαρά Καφαντάρη, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην Βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και πολλοί άλλοι.