ΣΥΣΚΕΨΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ!

Tο Δημοτικό Συμβούλιο της Πετρούπολης, κατά την 10η Τακτική Συνεδρίαση της 23/09/2019, έλαβε ομόφωνη απόφαση για το επίμαχο θέμα της χωματερής στη Φυλή, που εξακολουθεί να δηλητηριάζει τις ζωές μας.
Οι κατά καιρούς δεσμεύσεις των διαφόρων ανευθυνοϋπεύθυνων για απομάκρυνσή της, έχουν αποδειχθεί απλώς “λόγια του αέρα”. Αποκορύφωμα αυτής της τακτικής, ο εμπαιγμός της πρώην Περιφερειάρχη κας Ρ. Δούρου, η οποία όχι μόνο αντέστρεψε τις προεκλογικές της δηλώσεις, αλλά αντίθετα, την ύστατη στιγμή, δηλαδή λίγες μόνο ώρες πριν την αποχώρησή της, πήρε εν κρυπτώ απόφαση για επέκταση της χωματερής, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εντάξει σ’ αυτό το ανοσιούργημα και το Λατομείο Μουσαμά.
Ο Δήμος μας ΔΕΝ θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια! Κινδυνεύουν οι ζωές των παιδιών μας, κινδυνεύει αυτή καθεαυτή η ύπαρξη της πόλης μας. Όποια σχέδια έχουν για τη λειτουργία της, ας τα εφαρμόσουν στις περιοχές τους! ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Αθανασίου Διάκου και Μπουμπουλίνας), για να καθορίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!