Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) Covid-19 από τον Δήμο Πετρούπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ι.Σ.Α.

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) Covid-19 από τον Δήμο Πετρούπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ι.Σ.Α.

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, προχωρά στη διενέργεια δωρεάν rapid tests, για τους κατοίκους της πόλης.

Συγκεκριμένα, δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:00-14:00, στο Β’ ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου & Κρήτης ) από Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ). Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης».

Βασικός σκοπός των δωρεάν rapid tests είναι η πρόληψη, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και έχουν ως στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και να έχουν στην κατοχή τους αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Στον έλεγχο μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση σας ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά και αποτελεσματικά η διαδικασία.