«CANCER make it CANCEL»

«CANCER make it CANCEL»

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση και έγκαιρη αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού.

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία αυτή, με το σύνθημα «CANCER make it CANCEL», ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει υπαίθρια εκδήλωση, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών.

Με τη συνδρομή του Κέντρου Κοινότητας, του Συμβουλευτικού Σταθμού, της επιστημονικής ομάδας από το Ζην στο Ευ Ζην, της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ, της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, του ΚΕΠ Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, κατά τις ώρες 17:00 – 21:00 ντυνόμαστε στα ροζ και συμμετέχουμε στις παράλληλες δράσεις για την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την έγκαιρη διάγνωση και τη στήριξη που αφορά στον καρκίνο του μαστού.
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ» Αγίας Τριάδας και συγκεκριμένα εντός του γηπέδου 5×5.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες, ενημέρωση από Μαστολόγο για τη ψηλάφηση και την αυτοεξέταση του στήθους καθώς και προγράμματα εκγύμνασης ειδικά σχεδιασμένα από προπονητή Φυσικής Αγωγής.

Ελάτε να ενημερωθούμε, να χορέψουμε και να αθληθούμε, για τη στήριξη των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και των οικογενειών τους, διαδίδοντας το μήνυμα «CANCER make it CANCEL»!

• Σημείο συνάντησης: Πολυχώρος Αναψυχής & Άθλησης «ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ» γήπεδα της Αγίας Τριάδας
• Ημερομηνία: Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022
• Ώρα: 17:00 – 21:00

 

 

«CANCER make it CANCEL»