Δήμος Πετρούπολης

Σε απολύμανση του στόλου της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησε ο Δήμος Πετρούπολης
Ο Δήμος Πετρούπολης, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ολοκλήρωσε σήμερα την απολύμανση με βιολογικό καθαρισμό σε οχήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, έγινε απολύμανση σε 46 οχήματα – απορριμματοφόρα του στόλου της Διεύθυνσης Καθαριότητας, καθώς και στο λεωφορείο που πραγματοποιεί τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο εσωτερικό του.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, τόνισε σε δήλωσή του, πως «η Διεύθυνση Καθαριότητας με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, υλοποιεί μια σειρά προληπτικών ενεργειών που έχουν ως στόχο, τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Καθημερινά, συνεργεία του Δήμου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, πλένουν και απολυμαίνουν πλατείες, πεζοδρόμια, πεζόδρομους, στάσεις λεωφορείων και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους της πόλης, με σκοπό να προστατεύσουμε όσο γίνεται περισσότερο τη δημόσια υγεία».
Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Πετρούπολης, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και όντας πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, θα συνεχίσει τη λήψη προληπτικών μέτρων για όλο το επόμενο διάστημα, έως ότου απολυμανθούν οι κοινόχρηστοι χώροι σε όλες τις συνοικίες του Δήμου.
Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Φώτη Χριστόπουλου, του Αντιδημάρχου Πρασίνου Παναγιώτη Κάκαλη και των προϊσταμένων των αντίστοιχων τμημάτων, Γιώργου Βογιατζή και Βενετσιάνου Μανωλάκου.
Δείτε την απολύμανση του λεωφορείου.