Έκθεση Φωτογραφίας σε Άσπρο - Μαύρο από το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης.

Έκθεση Φωτογραφίας σε Άσπρο – Μαύρο από το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης.

Το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει την ετήσια έκθεσή του, από τις 26 έως τις 31 Μαΐου 2023 παρουσιάζοντας την αξιόλογη δουλειά των μαθητών του.

Οι μαθητές του τμήματος ασχολήθηκαν με εικόνες τις καθημερινότητας (πρόσωπα, τοπία, στιγμές κ.α.), που τις αποτύπωσαν σε ασπρόμαυρο φιλμ και τις εκτύπωσαν στον σκοτεινό θάλαμο του εργαστηρίου, με την καθοδήγηση του καθηγητή του τμήματος Γιώργου Πάνου.

Όπως είναι γνωστό, η ασπρόμαυρη φωτογραφία παραπέμπει σε μια ιδιαίτερη «καλλιτεχνικότητα» και στο παλιό, αλλά ταυτόχρονα και διαχρονικό, που ξεφεύγει από την καθημερινότητα της σύγχρονης εποχής.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 20.30, με τη συμμετοχή μουσικού συνόλου του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης, στον χώρο του Εργαστηρίου Φωτογραφίας, επί της οδού 25ης Μαρτίου 80 (2ος όροφος), όπου και θα φιλοξενηθεί έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και θα λειτουργεί – με δωρεάν είσοδο – από τις 18.00 έως τις 22.00.

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Πολιτισμού, της Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης, στο τηλέφωνο: 210-5063710.