Πάμε θερινό κινηματογράφο με ασφάλεια

Ανοίγουν οι πύλες για το «Σινέ Πετρούπολις» την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Μετά από 31 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ο Θερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης ανοίγει ξανά τις πύλες του τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, έτοιμος να υποδεχθεί και πάλι μικρούς και μεγάλους, στον ανανεωμένο και φιλόξενο χώρο του.
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, η οθόνη του «Σινέ Πετρούπολις» θα φωτίσει και πάλι, για να προσφέρει ατελείωτες στιγμές κινηματογραφικής απόλαυσης και να σας ταξιδέψει σε κάποιες από τις πιο σημαντικές φετινές δημιουργίες της 7ης Τέχνης!

Η αγαπημένη καλοκαιρινή έξοδος των κατοίκων της Πετρούπολης παίρνει ξανά πνοή, ωστόσο, η επαναλειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου σηματοδοτεί μια νέα πραγματικότητα στον τρόπο διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού, αφού το άνοιγμά του θα γίνει υπό προϋποθέσεις και με κανόνες ασφαλείας, για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σεβόμαστε τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών και Πάμε Θερινό με Ασφάλεια, Θετική Διάθεση και Αισιοδοξία!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Πετρούπολης το οποίο διαμορφώθηκε μέσα από τη συνεργασία του Δήμου (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.) με την Κινηματογραφική Λέσχη, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.cinepetroupolis.gr/p/programmatherino-2020.html

 
Ανοίγουν οι πύλες για το «Σινέ Πετρούπολις» την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.