ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.   Η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, προέβη για μία ακόμα φορά στην αποστολή επιστολής-διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, με θέμα τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.
   Η επιστολή αυτή αποτελεί τη συνέχεια από αλλεπάλληλες συναντήσεις, ενημερωτικές επιστολές, καθώς και παραστάσεις διαμαρτυρίας της Δημοτικής Αρχής στο αντίστοιχο Υπουργείο Παιδείας και τις ΚΤΥΠ, ούτως ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να μπορούν μέσα σε ασφαλή και σύγχρονα σχολεία, να εκπαιδεύονται και να εκπαιδεύουν αντίστοιχα.
   Σήμερα, ιδιαίτερα για τα Νηπιαγωγεία της πόλης μας, η διεκδίκηση για την άμεση λύση των κτιριακών προβλημάτων είναι ακόμα πιο επιτακτική από ποτέ, αφού η έλλειψη δομών από πλευράς του κράτους, οδήγησε στον απαράδεκτο αποκλεισμό του Δήμου μας, από την 2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή.
   Απαιτούμε εδώ και τώρα από το Υπουργείο και την Κυβέρνηση την άμεση λύση των κτιριακών προβλημάτων των σχολείων, με αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

                                                         Η Δημοτική Αρχή
                                                            16/04/2018


 

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123