ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ   ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και  Γαλλία, με τη στήριξη και την ανοχή των άλλων κρατών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, με την επίθεση τους στη Συρία ματώνουν για μια ακόμη φορά τους λαούς της περιοχής. Έχουμε πείρα, ο πραγματικός τους στόχος δεν είναι άλλος από το να ελέγξουν την περιοχή και τον πλούτο της.
   Οι εξελίξεις φέρνουν κοντά τον κίνδυνο ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς.
   Οι ευθύνες της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι τεράστιες. Συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκει την Ελλάδα σε αυτούς τους επικίνδυνους ανταγωνισμούς για λογαριασμό μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που διεκδικούν μερίδιο από τη λεία.  Έχει μετατρέψει τη χώρα σε ΝΑΤΟικό ορμητήριο και συνεργάζεται στρατιωτικά με κράτη-δολοφόνους, όπως το Ισραήλ.
   Αποτελεί τεράστια κοροϊδία ο ισχυρισμός ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θωρακίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι παράγοντες ανασφάλειας, αποσταθεροποίησης και αλλαγής συνόρων. Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο. Δεν νοιάζονται για τους λαούς και τα κυριαρχικά δικαιώματα. Νοιάζονται μόνο για την προώθηση των δικών τους συμφερόντων. Αυτό δείχνει η ιστορική εμπειρία.

                      Καλούμε την λαό της Πετρούπολης σε ξεσηκωμό!

   Τώρα χρειάζεται να οργανώσει την πάλη του ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα, για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
   Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Πρέπει να πιστέψουν στη δύναμη τους και με κοινή πάλη να μπλοκάρουν στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, να βάλουν στο στόχαστρο το σάπιο σύστημα που γεννά φτώχεια, κρίσεις, πολέμους.

                                                                Η Δημοτική Αρχή
                                                                   14/04/2018

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123