Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης: Προβολή (24/1) της ταινίας «Καφέ»

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης, για έναν ακόμη χειμώνα, ετοίμασε με αγάπη και μεράκι ένα πρόγραμμα προβολών που θα ικανοποιήσει όλες και όλους, στο καθιερωμένο ραντεβού μας στο Κινηματοθέατρο «Πετρούπολις».

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο που παραχωρεί ο Δήμος Πετρούπολης, θα απολαύσετε πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες, με συζήτηση στο τέλος κάθε προβολής.

Με τη νέα χρονιά, η Λέσχη έχει συμπεριλάβει ταινίες που προβλήθηκαν στα διάφορα φεστιβάλ (Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, Solidarity Film Festival/Killah P, Φεστιβάλ WIFT GR), ελληνικές και ξένες, καθώς και ταινίες σκηνοθετών-φίλων της Λέσχης που τη στηρίζουν.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης έχει επιλέξει να αφιερώσει ολόκληρο τον μήνα Μάρτιο σε ταινίες με κεντρικό θέμα τη Γυναίκα. Ωστόσο, δεν έχει παραλείψει αφιερώματα στον Γαλλικό και τον Τσέχικο κινηματογράφο και φυσικά στους αγαπημένους μικρομηκάδες.

Ελάτε, κι αυτό το χειμώνα, να κάνουμε τις Τετάρτες… τις καλύτερες νύχτες με ξεχωριστές ταινίες!

Όλες οι προβολές είναι με ελεύθερη είσοδο.

 

Πρόγραμμα προβολών Φεβρουαρίου-Απριλίου 2024