Ο Δήμος Πετρούπολης στηρίζει τη Λαχειοφόρο Αγορά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Ο Δήμος Πετρούπολης στηρίζει τη Λαχειοφόρο Αγορά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Χάρισε Χαμόγελο Κέρδισε Χαμόγελο

Ο Δήμος Πετρούπολης στηρίζει τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, κατάφερε να διοργανώσει και να πραγματοποιήσει μια μεγάλη Λαχειοφόρο Αγορά προκειμένου να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Σας καλούμε λοιπόν να λάβετε όλοι μέρος και να ενισχύσετε με την πολύτιμη συμμετοχή σας το έργο του Οργανισμού, διεκδικώντας παράλληλα τα ξεχωριστά δώρα που διέθεσαν, εντελώς δωρεάν, μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας (αυτοκίνητο, χειροποίητα έπιπλα, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, δωροεπιταγές κ.α.).

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, θα αξιοποιηθούν για τη λειτουργία των 11 Σπιτιών Φροντίδας του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα, στα οποία έχουν βρει μέχρι σήμερα μία πραγματική οικογένεια εκατοντάδες παιδιά.

Μπορείτε να αποκτήσετε τους λαχνούς σας μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στο 11040 (αστική χρέωση).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00 παρουσία συμβολαιογράφου στα γραφεία του Οργανισμού στην Αγία Παρασκευή.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!