Ο Άνθρωπος του Θεού - Man of God

Το καλοκαίρι συνεχίζεται… και τον Οκτώβριο στον Θερινό Κινηματογράφο Πετρούπολης

Ο Άνθρωπος του Θεού | Man of God

Δείτε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου την πολυαναμενόμενη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού | Man of God» σε διπλή προβολή στο «Σινέ Πετρούπολις».

Η ταινία θα προβάλλεται καθημερινά από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 20:00 & 22:15 αντίστοιχα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας όμως τον καταπονεί, και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του μεγαλώνει. Η μονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ.

Σεβόμαστε τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών και Πάμε Θερινό με Ασφάλεια, Θετική Διάθεση και Αισιοδοξία και τον Οκτώβριο!