Τίθεται ξανά σε ισχύ ή «Γραμμή ενημέρωσης και επικοινωνίας των πολιτών με τους ιατρούς του Δήμου»

Ο Δήμος Πετρούπολης, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, θέτει ξανά σε ισχύ ακόμη μία Υπηρεσία που μεριμνά για τους πολίτες.

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, τίθεται σε ισχύ η «Γραμμή ενημέρωσης και επικοινωνίας των πολιτών με τους ιατρούς του Δήμου».

Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τους ιατρούς του Δήμου καθημερινά, τόσο για την αναφορά τυχόν ύποπτων συμπτωμάτων (αντίστοιχων με της νόσου του κορωνοϊού) και την άμεση καθοδήγησή τους για τη διαχείριση πιθανού κρούσματος, όσο και για πληροφορίες ή απορίες που αφορούν τη λοίμωξη.

Οι ιατροί του Δήμου θα μεριμνούν για τους πολίτες, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε: ηλικιωμένους, ΑμεΑ χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον και χρόνιους πάσχοντες από νοσήματα που απειλούνται από τον κορωνοϊό (καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, διαβητικοί, ανοσοκατασταλμένοι).

Η «Γραμμή ενημέρωσης και επικοινωνίας των πολιτών με τους ιατρούς του Δήμου» θα λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 5057770.