ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες και αποτρεπτικές επεμβάσεις στην πόλη μας, έργο το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής (προϋπολογισμού 178.461,00).

Η αρχική φάση των εργασιών περιελάμβανε τις σποραδικές αποκαταστάσεις της πλακόστρωσης δρόμων και πεζοδρομίων που ήταν στρωμένοι με κυβόλιθους και πλάκες.

Το έργο συνεχίζεται με εργασίες για την κατασκευή τοιχίου στη συνέχεια της οδού Κονδύλη από την οδό Ανδρούτσου έως την οδό Αν. Ρωμυλίας. Απώτερος στόχος είναι η αποφυγή περαιτέρω πλημμυρικών φαινομένων σε δρόμους όπως η οδός Κέρκης, στον οποίο έχουν σημειωθεί επανειλημμένα εκτεταμένες ζημιές σε αυλές και σε οικίες, σε σημείο που να καθίσταται επικίνδυνη η διαμονή στις οικίες της περιοχής κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Θα ακολουθήσουν εργασίες για την ανακατασκευή διερρηγμένων τοιχίων στην οδό Σκαρίμπα και για την κατασκευή δύο φρεάτιων υδροσυλλογής στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για ουσιαστικές τεχνικές επεμβάσεις και έργα για την ανακούφιση των γειτονιών και των κατοίκων που έχουν πληγεί από ακραίες καιρικές συνθήκες, αλλά και για να υπάρξει αποτελεσματική ανταπόκριση σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων.