Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Βλάχου με τον πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού Κώστα Στρατή, κάτοικο και δημότη της πόλης

Με τον πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού Κώστα Στρατή, κάτοικο και δημότη της πόλης, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος για το Δημοτικό Ωδείο.
Από τον κ. Στρατή τέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας κατάλληλου κτηρίου για τη στέγαση του σημαντικού πολιτιστικού οργανισμού της πόλης, με όρους που θα καλύπτουν τις σύγχρονες εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές προδιαγραφές.
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό, όπως η καταβολή μισθολογικής διαφοράς μετά από τελεσίδικη δικαστική απόφαση, για την οποία ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπιστεί το επόμενο διάστημα.
Ο Δήμαρχος και ο πρώην Υφυπουργός, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του πολιτισμού ως τέταρτου πυλώνα της βιώσιμης ανάπτυξης, μαζί με την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, συμφώνησαν στην ανάγκη να πυκνώσει ο διάλογος για την προώθηση των ζητημάτων του πολιτισμού στην Πετρούπολη, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της.