Δωρεάν rapid test από το Ε.Ε.Α. σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.
Δωρεάν rapid test από το Ε.Ε.Α. σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.
Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης, ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ξεκινάει πρόγραμμα διεξαγωγής Rapid test σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής, σε κάθε δήμο, τόσο των ιδίων (επιχειρηματιών – ελεύθερων επαγγελματιών όλων των κλάδων), όσο και των εργαζομένων τους και των μελών των οικογενειών τους.
Η διαδικασία είναι απλή, καθένας από τους παραπάνω που ενδιαφέρεται να κάνει rapid test, μπαίνει στη σελίδα του www.eea.gr όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα, στην οποία του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα τέσσερα σημεία της Αττικής που θα υπάρχουν οι κινητές μονάδες στις οποίες θα παρευρίσκονται ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας, ενώ τις γραμματείες στα τέσσερα σημεία της Αττικής θα ενισχύσουν και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Παράλληλα, διευκρινίζουμε ότι στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως και το μοριακό για την επιβεβαίωση.
Η ενέργεια αυτή αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην τόνωση της επιχειρηματικότητας καθώς και στη μείωση της μετάδοση της διασποράς του κορωνοϊού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eea.gr/…/dorean-rapid-test-apo-to-e-e-a-se…/