Παιδί που γράφει πανελλήνιες εξετάσεις

Ο Δήμος Πετρούπολης παρέχει Ιατρική & Συμβουλευτική Υποστήριξη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης, ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, στα πλαίσια της διαφύλαξης της υγείας των μαθητών αλλά και της ψυχολογικής τους ανάτασης, προχώρησε σε μια καινούρια δράση μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής.
Η νέα αυτή δράση, προστίθεται στις διευρυμένες Υπηρεσίες Κοινωνικής φροντίδας που παρέχει ο Δήμος και αφορά:

• Στη γραμμή επικοινωνίας με τους ιατρούς του Δήμου και την διάθεσή τους για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών που θα προκύψουν κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων
• Στη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής (δεδομένου ότι η διαδικασία αυτή για τους μαθητές αλλά και για τις οικογένειες τους είναι ψυχοφθόρα), με στόχο την αντιμετώπιση και διαχείριση των συναισθημάτων που βιώνουν τη συγκεκριμένη περίοδο
Η δράση θα τεθεί σε λειτουργία τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων και θα έχει διάρκεια έως την ημέρα λήξης τους.
Για επικοινωνία με τους ιατρούς του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων, στην τηλεφωνική γραμμή 210 5062961.
Για επικοινωνία με τη γραμμή Υποστήριξης και Συμβουλευτικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210 5064073 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9:00 – 13:00.
Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλή πρόοδο, ενώ συνιστά ψυχραιμία και σύνεση, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πρώτη μάχη της ζωής τους.