Δήμος Πετρούπολης
Παροχή έκτακτου βοηθήματος – Δώρου Πάσχα σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων, ζητά ο Δήμαρχος Πετρούπολης με επιστολή του στην ΚΕΔΕ.
Με επιστολή του στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος ζητά την Παροχή έκτακτου βοηθήματος – Δώρου Πάσχα για τους εργαζόμενους της Καθαριότητας, της Πολιτικής Προστασίας και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Ο Δήμαρχος τονίζει την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν  πολλοί εργαζόμενοι των Δήμων, προκειμένου  να ανταποκριθούν στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας, εξαιτίας της διασποράς αυτής της αόρατης απειλής με την ονομασία COVID-19 και εξηγεί ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων έχουν ξεπεράσει εαυτούς, καθώς εργάζονται νυχθημερόν, κάτω από δύσκολες συνθήκες,  για να ανταποκριθούν  επαρκώς στις επιτακτικές ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού,  βάζοντας πάνω από όλα το κοινό καλό.
Προτείνει ακόμη, (σε συνέχεια των δηλώσεων του Πρωθυπουργού για καταβολή ακέραιου του Δώρου Πάσχα σε κλάδους εργαζομένων του Δημοσίου, ώστε να κρατηθεί η χώρα όρθια) να ζητήσουν από το Υπουργείο Εσωτερικών να επεκταθεί το μέτρο και να δοθεί το Δώρο Πάσχα και στις κατηγορίες εργαζομένων του Δήμου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη θέτοντας τους εαυτούς τους σε κίνδυνο, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν, όπως οι “αφανείς” ήρωες της κρίσης.
Διαβάστε την Επιστολή του Δημάρχου Πετρούπολης ακολουθώντας τον σύνδεσμοhttps://petroupoli.gov.gr/wp-content/uploads/2020/03/2020-ProtasiprosKEDE-1.pdf: