Πραγματοποιήθηκε ο «Ποδηλατικός Αγώνας για παιδιά» στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Πετρούπολης

Πραγματοποιήθηκε ο «Ποδηλατικός Αγώνας για παιδιά» στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Πετρούπολης.

Πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη αγώνας, την Κυριακή 19 Ιουνίου, στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022».
Πρόκειται για τον «Ποδηλατικό Αγώνα για παιδιά», που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό – Δρομικό Σύλλογο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».
Αθλητές και αθλούμενοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής και συμμετείχαν σε αγώνες νηπίων και παίδων, απολαμβάνοντας τις διαδρομές εντός του άλσους Αγίου Δημητρίου.
Τα παιδιά επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους, λαμβάνοντας μετά το πέρας των αγώνων, αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Τις βραβεύσεις ανά κατηγορία πραγματοποίησαν οι Αντιδήμαρχοι: Στέλιος Χρυσικός, Θοδωρής Λάππας και Νίκος Κακαβάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μάνος Συλλιγνάκης και Γιώργος Βαμβακάς.
Η επιτυχής έκβαση του αγώνα αναδεικνύει για άλλη μία φορά τα θετικά μηνύματα που απορρέουν από την ενασχόληση με τον μαζικό Αθλητισμό, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει τη συνεχή προσπάθειά του  Δήμου να καλλιεργήσει το αθλητικό πνεύμα και τον υγιή ανταγωνισμό, ως στάσεις ζωής.
Στον ποδηλατικό αγώνα παρευρέθηκαν και θαύμασαν επίσης τα παιδιά, οι Αντιδήμαρχοι: Θανάσης Σκαλιστήρας και Φώτης Χριστόπουλος, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ανθή Ζορμπά και Μανώλης Ραγκούσης.
Ο Δήμος Πετρούπολης ευχαριστεί όλους όσοι προσήλθαν και συμμετείχαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας στον αγώνα, καθώς και τον Ποδηλατικό – Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του Δημήτρη Ζωναρά, για την πολύ όμορφη και αγαστή συνεργασία.