Εξοπλίζουμε «Το Βαλιτσάκι της Κατασκήνωσης» για τα παιδιά της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης

Εξοπλίζουμε «Το Βαλιτσάκι της Κατασκήνωσης» για τα παιδιά της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης.

Η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης πραγματοποιεί τη Δράση «Το Βαλιτσάκι της Κατασκήνωσης» και συγκεντρώνει τα παρακάτω είδη: Πετσέτα θαλάσσης, καπέλο, αντηλιακό, είδη υγιεινής (αφρόλουτρο, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα), αντικουνουπικό, επιθέματα πληγών κ.α. για τους μικρούς επισκέπτες της Δομής.
Τα είδη θα συγκεντρωθούν έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 15:00 και θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.
Η Δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών (επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 έως 17:00 στη Γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο: 210-5065885.

 

Εξοπλίζουμε «Το Βαλιτσάκι της Κατασκήνωσης» για τα παιδιά της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης