Συμμετοχή του Δήμου Πετρούπολης στη 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
Ο Δήμος Πετρούπολης ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συμμετέχει ενεργά για ακόμη μια χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με μια σειρά από δράσεις, δίνοντας έμφαση στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, ενθαρρύνοντας τους κατοίκους να επιλέγουν βιώσιμους τρόπους, όπως το βάδισμα και το ποδήλατο.
Το φετινό θέμα της EUROPEANMOBILITYWEEK είναι «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς» και στον Δήμο μας θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δράσεις, πλήρως προσαρμοσμένες στο πλαίσιο των οδηγιών προστασίας εξάπλωσης του Covid 19 που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ.
Μεταξύ αυτών, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό – Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» θα διεξαχθεί δράση με ποδήλατα για παιδιά, σε ειδικά διαμορφωμένη «Πίστα Κυκλοφοριακής Αγωγής» στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ» στα γήπεδα της Αγίας Τριάδας.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν «Ασκήσεις Δεξιοτεχνίας Ποδηλάτου» για μικρά παιδιά εντός του γηπέδου μπάσκετ. Εκεί θα τους περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!