Πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας 2022.

Πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας 2022.

Το «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας», ανοίγει ξανά τις πύλες του για να μας υποδεχτεί και μετά από 39 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας μας περιμένει για να ζήσουμε και φέτος, μοναδικές στιγμές ψυχικής ανάτασης και πολιτιστικής μύησης.

Στο διάστημα που προηγήθηκε λόγω της πανδημίας, είδαμε να αλλάζουν τα δεδομένα, οι συνήθειες και οι σταθερές μας! Παρά τις αντίξοες όμως συνθήκες, σε πείσμα των καιρών, με σύνεση και σωστή προετοιμασία, καταφέραμε δίνοντας πραγματικά «μάχη» με τον χρόνο, να σχεδιάσουμε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα με πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και ονειρικές μουσικές βραδιές.

Έτσι, το  «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας» θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές ανάσες πολιτισμού στους κατοίκους της πόλη μας, αλλά και στους επισκέπτες άλλων δήμων, όπως γίνεται επί σειρά ετών, σε μια προσπάθεια να κρατήσει «ζωντανό» τον θεσμό ώστε να συνεχίσει να αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού και πηγή έμπνευσης!

Το «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της πόλης μας και των ανθρώπων της, που το στηρίζουν με αγάπη, τόσα χρόνια. Είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών, όλων αυτών που κάθε χρόνο κοπιάζουν μπροστά και πίσω από τη σκηνή για να μας το παρουσιάσουν.

   Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, για να σας προσφέρουμε αξέχαστες έναστρες νύχτες γεμάτες θέαμα και μουσική, στο εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον του Θεάτρου Πέτρας, με θέα όλο το λεκανοπέδιο! 

 

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης

Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος

 

 

Περιηγηθείτε στο πρόγραμμα…