Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δωρεάν Παρουσίαση του Προγράμματος Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δωρεάν Παρουσίαση του Προγράμματος Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης.
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν Πρόγραμμα Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης (water polo) σε μαθητές δημοτικών σχολείων που γέμισαν τις εξέδρες του στολισμένου για την περίσταση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.
Την εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Πετρούπολης και τον Αθλητικό Όμιλο Υδατοσφαίρισης «Ολυμπιάδα Πετρούπολης», τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ΚΕΠ & Πολιτικής Ισότητας των Φύλων Κατερίνα Σταματοπούλου και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κυριάκος, ο οποίος έδωσε και την έναρξη του αγώνα.
Οι μαθητές των σχολείων παρακολούθησαν ένα «οικογενειακό» διπλό προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης, δεδομένου ότι αυτό εντάχθηκε από τη φετινή χρονιά στο πρόγραμμα των σχολικών πρωταθλημάτων.
Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν επεξηγήσεις για το άθλημα από τους προπονητές της «Ολυμπιάδας Πετρούπολης» που συντόνιζαν την εκδήλωση και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια του ανιματέρ που βρισκόταν στον χώρο, ενώ με το πέρας της παρουσίασης έλαβαν και αναμνηστικά δώρα.
Ο Αθλητικός Όμιλος «Ολυμπιάδα Πετρούπολης» είναι το μοναδικό σωματείο που δραστηριοποιείται τόσο στην πόλη μας όσο και στους όμορους δήμους στο εν λόγω άθλημα που προσφέρει διαχρονικά τεράστιες επιτυχίες στον Ελληνικό Αθλητισμό.