Ο Δήμος Πετρούπολης παρέλαβε Υγειονομικό Υλικό από την Περιφέρεια Αττικής
Ο Δήμος Πετρούπολης παρέλαβε Υγειονομικό Υλικό από την Περιφέρεια Αττικής
Η Διεύθυνση Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου Πετρούπολης, παρέλαβε Υγειονομικό Υλικό, για την θωράκιση των εργαζομένων στις Υπηρεσίες και τις Δομές του Δήμου, από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.
Συγκεκριμένα, παρέλαβε είδη αυτοπροστασίας, όπως γάντια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά υγρά, τα οποία προστίθενται στις προμήθειες Υγειονομικού Υλικού που έχει ήδη κάνει ο Δήμος, καθώς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, οι ανάγκες καθημερινά είναι πολύ μεγάλες.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος και η Διοίκηση του Δήμου, ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο, για την προσφορά του υγειονομικού υλικού που αποτελεί τα πολεμοφόδια στη μάχη που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του Δήμου για την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, καθώς και για την ενίσχυση της προσπάθειας για την προάσπιση της υγείας των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
Δήμοι και Περιφέρεια δίνουν αυτή τη μάχη ενωμένοι, για να ανταποκριθούν στις έκτακτες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.