ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΟΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔημόσημοΚοινωνικό παντοπωλείο
Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων της Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης για τον Απρίλιο 2020
 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης ολοκλήρωσε την 5η διανομή τροφίμων του τέταρτου εξαμήνου στους ωφελούμενους του για τον μήνα Απρίλιο, εξυπηρετώντας συνολικά τις ανάγκες 137 νοικοκυριών με είδη βασικής διατροφής  μακράς διάρκειας καθώς και διατακτικές επιταγές για αγορά σε κρεοπωλείο για το Πάσχα.
Τα προϊόντα που διατέθηκαν προήλθαν από ενέργειες δικτύωσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, καθώς και από αφιλοκερδείς δωρεές πολιτών που στηρίζουν τη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.
Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν κατ΄ οίκον  στους δικαιούχους ευπαθών ομάδων, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».
Για τους υπόλοιπους δικαιούχους, η διανομή διεξήχθη στον εξωτερικό χώρο επί της οδού 25ης Μαρτίου 168 (δίπλα στο θερινό σινεμά) με προγραμματισμένα ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης  τους, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εσάς που με την ενεργό συμμετοχή σας συμβάλατε στη ολοκλήρωση της διανομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.