Παντελής Καλαμπαλίκης

Ο Παντελής Καλαμπαλίκης άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πετρούπολης.
Ο Παντελής Καλαμπαλίκης, με την υπ αρ. 378/2020 απόφαση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου, ορίστηκε ως άμισθος σύμβουλος του, για την παροχή συμβουλών και τη διατύπωση απόψεων σε θέματα οικονομικού και διοικητικού ενδιαφέροντος που άπτονται των εξειδικευμένων γνώσεων και της πολυετούς εμπειρίας του. Ως εκ τούτου, θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για τους συγκεκριμένους τομείς δραστηριοτήτων του Δήμου, τους οποίους έχει ορισθεί να εξυπηρετήσει.
Ο κ. Καλαμπαλίκης υπήρξε Διευθυντής της Τράπεζας «Αττικής», ενώ επί σειρά ετών Διηύθυνε το Ιδιαίτερο Γραφείο του τέως Υπουργού Κώστα Γείτονα. Διετέλέσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τεχνικών υπηρεσιών και Πρόεδρος Δ.Σ Παιδικών Σταθμών κατά τις προηγούμενες θητείες του Δημάρχου Στέφανου Βλάχου (το διάστημα 2003-2010).
Είναι ένας άνθρωπος με αυτοδιοικητική εμπειρία, καταξιωμένος, με έμπρακτη προσφορά στον τόπο και στου πολίτες και έχει αποδείξει ότι διαθέτει ήθος, εργατικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.
Τον καλωσορίζουμε με πολύ χαρά, στη μεγάλη Αυτοδιοικιτική μας οικογένεια!