Τα “Μαγικά Χριστούγεννα” των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών!

Τα “Μαγικά Χριστούγεννα” των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών!

Την Δευτέρα 17 και την Τέταρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας «Μαγικά Χριστούγεννα 2018».  
Η Διεύθυνση Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ανθή Ζορμπά και οι εργαζόμενες των παιδικών σταθμών, με ιδιαίτερο μεράκι οργάνωσαν την συγκεκριμένη εκδήλωση στην Πλατεία “Ηρώων Αγωνιστών 1821”, στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής.
Οι μικροί μας φίλοι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά συμμετείχαν στις δράσεις της εκδήλωσης, έδωσαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, ψυχαγωγήθηκαν από τους διασκεδαστές-εμψυχωτές που βρίσκονταν στην πλατεία και απόλαυσαν το θέαμα από τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό. Στο τέλος, δέχτηκαν τις ευχές του Δημάρχου Πετρούπολης, ο οποίος φωταγώγησε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που με πολύ αγάπη είχαν διακοσμήσει τα παιδιά, με στολίδια που είχαν ετοιμάσει με τις παιδαγωγούς τους.
Την πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εμπλούτισε με τα τραγούδια της η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου μας, αλλά και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοίραζε κεράσματα στα μικρά παιδιά και στους γονείς.