Έναρξη της υποβολής αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ για μητέρες του δημόσιου τομέα

Ενημέρωση για τα οριστικά αποτελέσματα των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών – ΕΣΠΑ 2022-2023.

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι σύμφωνα με
τη νεότερη ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων και προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα λάθους, ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 31.8.2022, μετά το μεσημέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (στην οποία βρίσκεται αναρτημένο όλο το ενημερωτικό υλικό και οι σχετικές ανακοινώσεις) στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://wwwapp.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2022

Οι κάτοχοι αξιών τοποθέτησης (vouchers) θα έχουν τη δυνατότητα να τα καταθέσουν στο Γραφείο του Τμήματος Παιδικών Σταθμών (Κρήτης 2, 2ος όροφος) από την επόμενη εργάσιμη ήμερα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 8.30 έως 13.00.
Επισημαίνεται ότι για την κατάθεση των αξιών τοποθέτησης (vouchers) θα τηρηθεί ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ με φυσική παρουσία από τους ωφελούμενους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Τμήμα Παιδικών Σταθμών, στο τηλέφωνο 210-5064079 (κυρία Χριστίνα Νικολακοπούλου).