Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία.!

Με την προσέλευση αρκετά μεγάλου αριθμού αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 62η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2021, στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.».

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, που για ακόμη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρόν με την σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας, ότι το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε δίνοντας αίμα, είναι η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.», οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά η διαδικασία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται.

Ιδιαίτερα στην κρίσιμη εποχή της πανδημίας του Covid-19, οι αιμοδότες της Τράπεζάς μας έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και τον αλτρουισμό τους, συγκεντρώνοντας σχεδόν 150 μονάδες αίματος, που θα συμβάλλουν στην υγεία πολλών συμπολιτών μας. Για άλλη μία φορά συγχαίρουμε παλιούς αιμοδότες που δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα, αλλά και τους νέους αιμοδότες που ακολουθούν το παράδειγμα των παλαιότερων και ευχόμαστε σε όλους να είναι πάντα υγιείς και με την απαράμιλλη γενναιοδωρία τους να χαρίζουν απλόχερα τη ζωή και την ελπίδα στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.