Ο Θερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο τελευταίες προβολές
Με τις ταινίες «Paw Patrol» & «No Time to Die», ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης αποχαιρετά το καλοκαίρι το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.
Η ταινία «Paw Patrol» θα προβληθεί για τους μικρούς μας φίλους στο «Σινέ Πετρούπολις» στις 19:30 και αμέσως μετά η ταινία «No Time to Die» στις 21:00.
«Paw Patrol»
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!
Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ: https://youtu.be/2FlmrwCFCAY
«No Time to Die»
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.
Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ: https://youtu.be/ZmiQsmIAJBc
Σεβόμαστε τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών και Πάμε Θερινό με Ασφάλεια, Θετική Διάθεση και Αισιοδοξία και στις δύο τελευταίες προβολές!