Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και ο Δήμος Πετρούπολης βάζουν «Το Παιδί πάνω από όλους»

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην Πανελλαδική εκστρατεία «Το Παιδί πάνω από όλους» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και καλεί τους πολίτες να προσφέρουν σχολικά είδη και αναλώσιμα, προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με θετική διάθεση και αισιοδοξία!

Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας!

Τα σχολικά και αναλώσιμα είδη (τετράδια, γραφική ύλη, είδη ζωγραφικής κλπ.) θα συγκεντρωθούν και θα προσφερθούν στα παιδιά των ωφελούμενων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 – 13:00 στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου.

Με τη συμμετοχή όλων, θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά!

Θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00 στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 2105065885. Υπεύθυνες επικοινωνίας: Παναγιώτα Κωνσταντίνου & Αθηνά Στεργιοπούλου.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και ο Δήμος Πετρούπολης βάζουν «Το Παιδί πάνω από όλους».