Μήνυμα αλληλεγγύης από τον Δήμο Πετρούπολης για τους σεισμοπαθείς της Σάμου.
Μήνυμα αλληλεγγύης από τον Δήμο Πετρούπολης για τους σεισμοπαθείς της Σάμου.
Ο Δήμος Πετρούπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ουσιαστικής παροχής βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, απηύθυνε έκκληση στους δημότες για παροχή αγαθών πρώτης ανάγκης προς τους κατοίκους της Σάμου που επλήγησαν από την πρόσφατη σεισμική δόνηση.

 

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, ατομικής υγιεινής & καθαρισμού για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος: «Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, όπου η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη δοκιμάζονται καθημερινά, η ανταπόκριση των δημοτών μας για το σύντομο χρονικό διάστημα που εξελίχθηκε η προσπάθειά μας αποδείχθηκε άμεση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους πολίτες και τους φορείς του τόπου μας, για την προσφορά τους στους συνανθρώπους μας στη Σάμο, στέλνοντας με την πράξη τους αυτή το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας!».

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Κακαβάς ανέφερε σε δήλωσή του: «Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και στήριξαν με ευαισθησία, αλτρουιστική διάθεση και αλληλέγγυα αισθήματα την πρωτοβουλία αυτή, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας άνθρωπος σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μόνος του».

 

Οι συσκευασίες που συγκεντρώθηκαν θα φτάσουν στην πληγείσα Σάμο και θα παραδοθούν στον Δήμο τα επόμενα εικοσιτετράωρα από την εταιρεία SAMOS EXPRESS ΑΦΟΙ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ε.Π.Ε., που ανέλαβε να προσφέρει την μεταφορά των αγαθών στο νησί.