Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Μουσική Συνάντηση των Νέων της Πόλης»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Μουσική Συνάντηση των Νέων της Πόλης»
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Μουσική Συνάντηση των Νέων της Πόλης», την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας.
Τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα της πόλης, Dream Team ΙΙ, Γιάννης Μπαϊρακτάρης, Λευτέρης Κεκεμπάνος & jazzy band, Έναυσμα και η χορωδία του 5ου Γυμνασίου Πετρούπολης, χειροκροτήθηκαν εγκάρδια από το κοινό, που ανταποκρίθηκε ένθερμα όχι μόνο στην προσέλευση, αλλά και στο κάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Η καθηγήτρια μουσικής του 5ου Γυμνασίου Πετρούπολης Σάσα Βλάχου, επιμελήθηκε άριστα τη συναυλία, ευχαριστώντας τον Δήμο Πετρούπολης και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, η οποία χαιρέτησε με ιδιαίτερη χαρά τη βραδιά.
Η νεολαία της πόλης έδωσε το μουσικό της στίγμα με πολύ κέφι και επαγγελματισμό και εκτός από τις διασκευές γνωστών τραγουδιών, οι καλλιτέχνες παρουσίασαν και νέα δικά τους τραγούδια, γραμμένα με έμπνευση.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Μουσική Συνάντηση των Νέων της Πόλης» Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Μουσική Συνάντηση των Νέων της Πόλης» Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Μουσική Συνάντηση των Νέων της Πόλης»