Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι

Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι

Ο Δήμος Πετρούπολης στηρίζει το Φιλοζωϊκό Σωματείο «Save the Tails» και καλεί τους πολίτες να συνδράμουν τη δράση του με την αγορά του παιδικού βιβλίου «Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι» όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα αδέσποτα ζωάκια της πόλης.

“Η Λουλού είναι ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζει με τη μαμά της και τα αδερφάκια της σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Το μεγάλο της όνειρο είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!
Δυστυχώς, όμως, το εγκαταλελειμμένο σπίτι κατεδαφίζεται, τα αδερφάκια της αιχμαλωτίζονται και η Λουλού μένει μόνη.
Μην ξέροντας πού να πάει, αρχίζει να περιπλανιέται έχοντας στο μυαλό της τα τελευταία λόγια που της είπε η μαμά της, ότι είναι ξεχωριστό σκυλάκι και πως σίγουρα θα τα καταφέρει…”

Η Λουλού είναι η ηρωίδα του παιδικού βιβλίου και σκυλίτσα της συγγραφέα Ζέτας Γκέκα, που σκέφτηκε πως μόνο με ένα παραμύθι θα μπορούσε να πει την ιστορία της και σε συνδυασμό με την εικονογράφηση της Μαριλένας Σκαρπέτα, να αφυπνίσει τα φιλοζωικά αισθήματα των παιδιών, μεταφέροντάς τους ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα.

Ένα μαύρο ημίαιμο αδέσποτο σκυλάκι, ένα “outsider” θα λέγαμε που δεν έχει πολλές ελπίδες, ονειρεύεται, παλεύει και στο τέλος τα καταφέρνει!
Εκεί που νιώθει απελπισμένη, βρίσκει ανθρώπους και ζωάκια που τη βοηθούν και της λένε πόσο ξεχωριστή είναι.

Αυτό είναι άλλωστε και το moto του βιβλίου, «κοπρίτης σημαίνει υπέροχο σκυλάκι!».
Για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλη Απριλίου το βιβλίο αποστέλλεται δωρεάν και 15% των εσόδων πηγαίνει στο Φιλοζωϊκό Σωματείο Πετρούπολης «Save the Tails».
Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://louloutravelingmutt.com/.