Πολύ όμορφες εντυπώσεις αποκόμισαν τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών από την ξενάγησή τους στο Εργαστήρι Ζωγραφικής!

Πολύ όμορφες εντυπώσεις αποκόμισαν τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών από την ξενάγησή τους στο Εργαστήρι Ζωγραφικής!

Πραγματοποιήθηκε στις 22 και 29 Ιανουαρίου 2019, με ιδιαίτερη επιτυχία, μία εξωτερική δράση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, στο πλαίσιο της φετινής θεματολογίας του παιδαγωγικού προγράμματος ¨Αθλούμαι και Γυμνάζομαι, μα για τη νίκη λίγο Νοιάζομαι¨.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Δήμου μας, όπου ξεναγήθηκαν στον χώρο από τον δάσκαλο ζωγραφικής, κ. Γιώργο Ταξιαρχόπουλο.

Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν έργα ζωγραφικής, να παρατηρήσουν διάφορα εργαλεία που σχετίζονται με τα εικαστικά, να ζωγραφίσουν τα ίδια τις μπλούζες που θα χρησιμοποιήσουν στον ποδηλατικό γύρο και στις αθλοπαιδιές (που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα) και γενικά να εμπλουτίσουν τις παραστάσεις τους, μέσω της βιωματικής διαδικασίας.

Στην δράση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ανθή Ζορμπά, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κα Βάσω Πουλογιαννοπούλου, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας κα Αποστολάκη Πηγή και η προϊσταμένη του τμήματος Παιδικών Σταθμών κα Χριστίνα Νικολακοπούλου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιώργο Ταξιαρχόπουλο, αλλά και την Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την πολύ όμορφη υποδοχή, αλλά και την εμπειρία που πρόσφεραν στα παιδιά των παιδικών μας σταθμών.